Loading

Вісім місяців тривала реконструкція музею в Нідерландах, і ось, нарешті, студія Марко Вермюлен закінчила свою роботу. Результат вийшов дуже незвичайним.музей

Музей ховається в пірамідах

піраміди

Почнемо з екстер’єру. Музей має форму піраміди, яка заросла травою. Прямо на даху зробили доріжки, щоб відвідувачі могли насолоджуватися прекрасним краєвидом.музей

Було добудовано ще один будинок, в якому розмістилися ресторан і галерея. Пізніше там будуть проходити тимчасові виставки сучасного мистецтва.ховається

Також будівельники прибрали невелику частину землі для того, щоб музей опинився на своєрідному штучному острові. Але не всі частини піраміди покриті зеленню: одна сторона виконана зі скла.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top