Loading

Нещодавно був знайдений стародавній манускрипт, який доводить, що Марія Магдалина була дружиною Ісуса, і що у них були діти. Все те, чого так боявся Ватикан і про що давно підозрював Ден Браун, виявилося правдою.

ісус

манускрипт

Древній загублений документ має таємне значення і вказує на те, що Ісус одружився на Марії Магдалині, і що у них були спільні діти. Більш того, згідно з цим манускрипту, саме релігійний рух Ісуса виглядало зовсім не так, як всі думали, і сексуальний елемент грав у ньому значну роль. Це все також вказує ще й на те, що за розп’яттям Ісуса стояли певні політичні ідеї і цілі, і в ситуацію були залучені конкретні люди.

діти

таємниця

Ранні роки життя Ісуса залишаються невідомими. Вчені стверджують, що як історична особистість Ісус народився приблизно в 5 році до н.е. і був розп’ятий близько 30 року н.е. Але в його біографії є ​​дуже велика прогалина. Ми нічого не знаємо про цю особистість, починаючи з того часу, коли йому було 8 днів (згідно єврейським законам, в цей період здійснювалося обрізання), і до того моменту, коли йому виповнилося 30 років. Єдиною згадкою про нього є невеликий уривок в Євангелії від Луки (2: 41-2: 51), де сказано, що у віці 12 років Ісус подорожував разом зі своїми батьками в Єрусалим, щоб відсвяткувати Великдень.

І це абсолютно все. Все, що сказано про його життя. Всі інші тридцять років покриті таємницею.

Магдалина

питання

Це все виглядає досить дивно, оскільки Ісус – дивовижна людина, який справив величезний вплив на людство і практично змінив всю його історію. Чому ж тоді нічого не відомо про його життя, за винятком тих трьох останніх років перед його розп’яттям?

Магдалина

Фактично не існує відомостей, які вказують на те, як саме Ісус був вихований, розповідають про його навчанні, його друзів, його стосунках з родичами та ін. Нічого не відомо також і про дорослому Ісусі. Яким чином він отримав доступ до священних писань єврейської Біблії? Невже маленька синагога в місті Назарет, який на той час був селом, мала сувої з законами пророків? Хто були його релігійні вчителі? Наскільки добре він знав іврит на додаток до сирійських, на якому, як уже відомо, він говорив? Чи говорив він на грецькому – лінгва франка Римського світу?

На історичній арені Ісус з’являється в кінці 20-х років н.е. У цей момент він оголошує на землі “Царство боже”, тобто великі зміни в житті всього людства, які були передбачені єврейської Біблією. Згідно з цими пророцтвами, в світі буде царювати справедливість, і все люди будуть поклонятися одному-єдиному Богу.

Магдалина

невідоме життя

Що ж сталося з Ісусом до цього раптової появи? Згідно з даними зі знайдених історичних документів, за цей період він заручився, одружився, мав сексуальні стосунки і справив на світло дітей. Це є історичним фактом, і дані відомості зовсім не націлені на те, щоб образити почуття віруючих людей. У Новому Завіті відсутня будь-яка інформація про цей період з життя Ісуса, однак це не означає, що люди нею не мали.

Якщо розглядати це питання з історичної точки зору, то все виглядає абсолютно нормально і закономірно. Шлюб і діти – це речі, які очікуються від єврейського чоловіка, як тоді, так і зараз. Якби він не одружився, це було б нещастям для сім’ї і викликало б осуд в суспільстві, що обов’язково було б зазначено в Новому Завіті.

Однак зараз в руках вчених знаходиться історичний документ, який показує, що Ісус дійсно був одружений і мав дітей. Більш того, документи вказують на те, що цей шлюб став для його послідовників основою їх власної теології.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top