Loading

З віком багатьом людям все більше подобається проводити вільний час вдома. Нещодавно користувач Imgur bsol27 опублікував проект, який, за його словами, був створений ним спільно з батьком. Як повідомив bsol27, вони зробили його за одні вихідні до Дня пам’яті. Вони збиралися запросити на свято кілька людей і здивувати їх чимось особливим.

Батько і син перетворюють задній двір в розважальний центр

Вони почали цей великий проект, викопавши яму діаметром близько 4.5 метра. Спочатку планувалося зробити там звичайну бетонну площадку, але батько і син передумали. У підсумку вони закінчили викопувати яму прямо по центру майданчика і надали їй форму кола. Яму вирішили пристосувати до розведення багать.

З одного боку вони вирили траншею, яка служила дренажної трубою на випадок дощу. Закінчили тим, що заповнили отвір каменем, щоб завершити дренажну систему. Щоб захистити коло від бур’янів, вони покрили майданчик плівкою і насипали поверх неї пісок.

Вони почали збирати прямокутні камені, які добре підійшли б для багаття

Дядько bsol27 володіє будівельним майданчиком, і з якоїсь причини в його гаражі було багато білого піску, який не використовувався. Вони забрали все, поки його не було вдома, але претензій з боку дядька не було. Як тільки пісок був укладений і вирівняний, вони обклали яму для багаття камінням в середині майданчика.

У bsol27 був гамак, який не використовувався, і він подумав, що місце на майданчику ідеально підійде для нього. Він вирив дві великі ями за межами кола, потім поклав два стовпи в середині і залив бетоном. Як тільки бетон висох, вони додали два великих гвинта, щоб можна було повісити гамак.

Кінотеатр під відкритим небом

Далі було найцікавіше! Вони хотіли встановити проектор на задньому дворі. Для цього чоловіки зробили підставу, до якого кріпився екран. Його виготовили з ПВХ-труби. Потім вони знайшли білий брезент і за допомогою банджі-шнурів прикріпили його до імпровізованої рамі з ПВХ. Потім bsoul27 виготовив підставку для проектора, динаміків і Playstation 3, яку він використовував в якості програвача. Коли вони вперше встановили стенд, була дуже вітряна погода. Тому було вирішено прикріпити до нижньої частини екрану кілька гир. На прем’єру вони вирішили подивитися «Вартові Галактики». Це відмінний спосіб закінчити святкові вихідні.

Вони додали кілька стільців навколо вогнища, і все було готово до приходу гостей. Батько і син запалили вогонь в складеному з каменів вогнищі і готувалися зустрічати друзів. Коли прийшли гості, то були надзвичайно здивовані побаченим. Вони розташувалися навколо багаття і приступили до перегляду фільму.

Це виглядає дуже розслабляючи – затишний багаття під зоряним небом і перегляд кіно. У bsoul27 і його батька є безумовно дуже великий задній двір. І їх приклад добре демонструє, як можна використовувати зайвий простір з максимальною користю. Тепер користувач Imgur і його батько довгі роки зможуть радувати себе і своїх друзів відмінним відпочинком на свіжому повітрі.

Облаштувавши двір подібним чином, ви зможете проводити літні вечори у власному відкритому кінотеатрі. Проектор легко прибрати, якщо ви його не використовуєте, і ще простіше встановити, коли він вам буде потрібно. Він компактний і не займає багато місця.